Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31582
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐỗ, Tất Thành
dc.contributor.authorThạch, Minh Trang
dc.contributor.authorĐặng, Đức Huấn
dc.contributor.authorNguyễn, Thu Huyền
dc.contributor.authorBùi, Thị Trà Vi
dc.date.accessioned2023-12-12T07:39:22Z-
dc.date.available2023-12-12T07:39:22Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=332521en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31582-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội) - 2021 - no.10 - tr.37-46 - ISSN.2354-080Xen
dc.subjectTạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội)en
dc.titleThực trạng nuôi dưỡng người bệnh sau phẫu thuật ung thư thực quản tại Bệnh viện Đại học Y Hà Nội và Bệnh viện Hữu nghị Việt Đức năm 2018 - 2019 = Dietary management of patients post esophageal cancer surgery at the Ha Noi medical university hospital and Viet Nam Germany university hospital in 2018 - 2019en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv251V146S102021037.pdf
  • Size : 209,86 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.