Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31389
Title: Ảnh hưởng của tỷ lệ phối trộn bột gạo/bột nếp và tỷ lệ thanh long ruột đỏ đến chất lượng bánh mochi thanh long ruột đỏ nhân đậu xanh = The effect of the mixing ratio between rice flour and glutinous rice flour, and that of red flesh dragon fruit on the quality of green-bean mochi cake
Authors: Diệp, Kim Quyên
Keywords: Khoa học (Đại học Đồng Tháp)
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Khoa học (Đại học Đồng Tháp) - 2021 - no.3 - tr.31-36 - ISSN.0866-7675
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=329714
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31389
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv392S32021031.pdf445.32 kBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

2
checked on Nov 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.