Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30916
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Phan Thùy Hạnh
dc.contributor.authorTrần, Quyết Thắng
dc.date.accessioned2023-12-12T07:31:39Z-
dc.date.available2023-12-12T07:31:39Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=333202en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30916-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minh - 2021 - no.2 - tr.174-183 - ISSN.0866-8132en
dc.subjectTạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minhen
dc.titleThử nghiệm ứng dụng bảo quản quả bơ bằng polyphenols được trích ly từ hạt bơ (persea americana mill) = The experimental preservation of avocados (persea americana mill) by polyphenols extracted from avocado seeds (persea americana mill)en
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv473V21S22021174.pdf616.28 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.