Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30916
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Phan Thùy Hạnh
dc.contributor.authorTrần, Quyết Thắng
dc.date.accessioned2023-12-12T07:31:39Z-
dc.date.available2023-12-12T07:31:39Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=333202en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30916-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minh - 2021 - no.2 - tr.174-183 - ISSN.0866-8132en
dc.subjectTạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minhen
dc.titleThử nghiệm ứng dụng bảo quản quả bơ bằng polyphenols được trích ly từ hạt bơ (persea americana mill) = The experimental preservation of avocados (persea americana mill) by polyphenols extracted from avocado seeds (persea americana mill)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv473V21S22021174.pdf
  • Size : 616,28 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.