Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/29273
Title: | Ảnh hưởng của nồng độ NPK lên hàm lượng protein và khả năng chống oxy hóa của Spirulina sp. nuôi cấy bằng hệ thống plastic bag photo - bioreactor. = Effects of NPK concentration on protein content and antioxidant capacity of Spirulina sp. cultured by plastic bag photo – Bioreactor | Authors: | Võ, Hồng Trung Nguyễn, Mộng Thảo Uyên Phạm, Lương Anh Tuấn Đỗ, Anh Thư Nguyễn, Thị Hồng Phúc |
Keywords: | Tạp chí Khoa học (Trường Đại học Sư phạm TP. Hồ Chí Minh) | Issue Date: | 2020 | Series/Report no.: | Tạp chí Khoa học (Trường Đại học Sư phạm TP. Hồ Chí Minh) - 2020 - no.6 - tr.977-988 - ISSN.1859-3100 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=281085 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/29273 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CTv138V17S62020977.pdf | 495.16 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.