Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26481
Title: Biến động thành phần hóa học của thịt ốc bươu đồng (Pila polita Deshayes, 1830) = Variation of proximate compositions in tissues of black apple snail (Pila polita Deshayes, 1830)
Authors: Lê, Văn Bình
Ngô, Thị Thu Thảo
Keywords: Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp - Trường Đại học Nông lâm, Đại học Huế - 2020 - no.1 - tr.1755-1765 - ISSN.2855-1256
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288163
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26481
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv471V4S120201755.pdf311.32 kBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.