Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26481
Title: | Biến động thành phần hóa học của thịt ốc bươu đồng (Pila polita Deshayes, 1830) = Variation of proximate compositions in tissues of black apple snail (Pila polita Deshayes, 1830) | Authors: | Lê, Văn Bình Ngô, Thị Thu Thảo |
Keywords: | Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp | Issue Date: | 2020 | Series/Report no.: | Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp - Trường Đại học Nông lâm, Đại học Huế - 2020 - no.1 - tr.1755-1765 - ISSN.2855-1256 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288163 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26481 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv471V4S120201755.pdf | 311.32 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.