Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25843
Title: | Tận dụng lớp nhớt trái cà phê để nuôi cấy vi sinh thu nhận enzyme pectinase làm trong rượu vang = Using the viscous layer of coffee fruit to culture microorganism so as to receive enzyme pectinase for increasing transparence of wine | Authors: | Trần, Ngọc Hùng | Keywords: | Tạp chí khoa học | Issue Date: | 2020 | Series/Report no.: | Tạp chí khoa học - Đại học Thủ Dầu Một - 2020 - no.44 - tr.34-43 - ISSN.1859-4433 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288357 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25843 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv512S442020034.pdf | 824.15 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.