Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22995
Title: Ảnh hưởng của cao chiết trà xanh (camellia sinensis) đến chất lượng chả cá điêu hồng (oreochromis sp.) bảo quản lạnh
Keywords: Khoa học (ĐH Cần Thơ)
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Khoa học (ĐH Cần Thơ) - 2020 - no.CĐ - tr.222-230 - ISSN.1859-2333
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=305408
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22995
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv403V56SCD22020222.pdf537.77 kBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.