Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22995
Title: | Ảnh hưởng của cao chiết trà xanh (camellia sinensis) đến chất lượng chả cá điêu hồng (oreochromis sp.) bảo quản lạnh | Keywords: | Khoa học (ĐH Cần Thơ) | Issue Date: | 2020 | Series/Report no.: | Khoa học (ĐH Cần Thơ) - 2020 - no.CĐ - tr.222-230 - ISSN.1859-2333 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=305408 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22995 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv403V56SCD22020222.pdf | 537.77 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.