Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22369
Title: | Ảnh hưởng của phương pháp tiền xử lí bằng enzyme alcalase đến chất lượng gelatin từ da cá tra (Pangasianodon hypophthalmus) = The effect of pretreated method by alcalase enzyme on the gelatin quality from striped catfish skin (Pangasianodon hypophthalmus) | Authors: | Nguyễn, Văn Thơm Lê, Thị Minh Thủy |
Keywords: | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn | Issue Date: | 2020 | Series/Report no.: | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2020 - no.24 - tr.75 - 83 - ISSN.1859 - 4581 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=310601 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22369 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv201S242020075.pdf | 10.47 MB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.