Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/21740
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Cao, Hoàng Long | |
dc.contributor.author | Hoàng, Yến | |
dc.date.accessioned | 2023-12-12T01:19:49Z | - |
dc.date.available | 2023-12-12T01:19:49Z | - |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=286790 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/21740 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Tạp chí Khoa học thương mại - 2020 - no.141 - tr.2-10 - ISSN.1859-3666 | en |
dc.subject | Tạp chí Khoa học thương mại | en |
dc.title | Đóng góp của các nhân tố vào tăng trưởng đầu ra và phân rã đóng góp của TFP ngành sản xuất chế biến thực phẩm và ngành sản xuất đồ uống Việt Nam | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.