Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/21740
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Cao, Hoàng Long | |
dc.contributor.author | Hoàng, Yến | |
dc.date.accessioned | 2023-12-12T01:19:49Z | - |
dc.date.available | 2023-12-12T01:19:49Z | - |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=286790 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/21740 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Tạp chí Khoa học thương mại - 2020 - no.141 - tr.2-10 - ISSN.1859-3666 | en |
dc.subject | Tạp chí Khoa học thương mại | en |
dc.title | Đóng góp của các nhân tố vào tăng trưởng đầu ra và phân rã đóng góp của TFP ngành sản xuất chế biến thực phẩm và ngành sản xuất đồ uống Việt Nam | en |
dc.type | Article | en |
item.languageiso639-1 | vi | - |
item.openairetype | Article | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.grantfulltext | open | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv286S1412020002.pdf | 236.58 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.