Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/21086
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Anh Tuấn
dc.contributor.authorMai, Duy Minh
dc.date.accessioned2023-12-11T08:08:25Z-
dc.date.available2023-12-11T08:08:25Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=307393en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/21086-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí khoa học - công nghệ thủy sản - Đại học Nha Trang - 2020 - no.3 - tr.89-97 - ISSN.1859 - 2252en
dc.subjectTạp chí khoa họcen
dc.titleNhu cầu Lipid và N-3 Hufa của tôm hùm bông giai đoạn Puerulus đến cỡ 10 g/conen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv400S32020089.pdf701.47 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.