Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/19591
Title: | Ảnh hưởng của chitosan phân tử lượng thấp và nano sio2 đến chất lượng quả ổi (psidium guajava l.) sau thu hoạch = The effects of low molecular weight chitosan and nano sio2 on the quality of post-harvest guava (psidium guajava l.) | Authors: | Phạm, Thị Hà Vân Lê, Sĩ Ngọc Nguyễn, Văn Lượng |
Keywords: | Tạp chí Khoa học | Issue Date: | 2020 | Series/Report no.: | Tạp chí Khoa học - Đại học Sư phạm TP Hồ Chí Minh - 2020 - no.12 - tr.2143-2156 - ISSN.1859-3100 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=308592 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/19591 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CTv138S12V1720202143.pdf | 914.6 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.