Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/19056
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Thị Lưu
dc.contributor.authorMai, Duy Minh
dc.date.accessioned2023-12-11T04:06:03Z-
dc.date.available2023-12-11T04:06:03Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=308086en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/19056-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2020 - no.17 - tr.75 - 80 - ISSN.1859 - 4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleHiệu quả sử dụng thức ăn công nghiệp nuôi tôm hùm xanh Panulirus homarus (Linnaeus, 1758) trong bểen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv201S172020075.pdf
  • Size : 398,7 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.