Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/16463
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLưu, Trường Vũ
dc.contributor.authorNguyễn, Long Nhật
dc.contributor.authorĐỗ, Mai Thi
dc.contributor.authorHoàng, Thị Ngọc Nhơn
dc.date.accessioned2023-12-08T01:38:22Z-
dc.date.available2023-12-08T01:38:22Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=311842en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/16463-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2020 - no.24 - tr.39-44 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleKhảo sát các yếu tố ảnh hưởng đến quá trình trích ly C-phycocyanin từ rong Ceratophyilum demersum với hỗ trợ enzymeen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S242020039.pdf
  • Size : 2,06 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.