Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/15730
Title: | THÀNH PHẦN LOÀI THỰC VẬT ĐƯỢC DÂN TỘC LA HA SỬ DỤNG LÀM MEN RƯỢU TẠI HUYỆN MƯỜNG LA, TỈNH SƠN LA = COMPOSITION OF SPECIES ARE USED TO MAKING WINE YEAST BY LA HA ETHNIC MINORITY PEOPLE, IN MUONG LA DISTRICT, SON LA PROVINCE | Authors: | Vũ, Thị Liên Lèo, Văn Uấn Vi, Thi Ngân Chít, Thạ Vông Pin Kẹo |
Keywords: | Tạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên | Issue Date: | 2019 | Series/Report no.: | Tạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2019 - no.14 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=299769 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/15730 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
45966-1297-145788-1-10-20200221.pdf | 186.37 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.