Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/13510
Title: | Ảnh hưởng của thông số công nghệ tới độ co ngót và biến dạng của xoài thái lát trong quá trình sấy đối lưu | Authors: | Nguyễn, Đức Trung Phạm, Thanh Hương |
Keywords: | Khoa học và Công nghệ các trường Đại học Kỹ thuật | Issue Date: | 2019 | Series/Report no.: | Khoa học và Công nghệ các trường Đại học Kỹ thuật - 2019 - no.133 - tr.96-100 - ISSN.2354-1083 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288798 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/13510 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CTv140S1332019096.pdf | 318.65 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.