Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11587
Title: | Nghiên cứu ảnh hưởng của phương pháp xử lí và điều kiện chiết rút đến chất lượng của gelatin từ da cá tra (Pangasianodon hypophthalmus) = The effect of treatment method and extraction condition on the quality of gelatin from tra catfish skin (Pangasianodon hypophthalmus) | Authors: | Lê, Thị Minh Thủy Nguyễn, Văn Thơm |
Keywords: | Tạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sản | Issue Date: | 2019 | Series/Report no.: | Tạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sản - 2019 - no.4 - tr.130-138 - ISSN.1859-2252 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=283329 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11587 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv400S42019130.pdf | 693.41 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.